Europa Conference League

Μεντιλίμπαρ: «Μας έβλαψε η φάση του πέναλτι, ο Ρέτσος είναι σημαντικός - Ίσως έπρεπε να κάνουμε νωρίτερα αλλαγές»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Παρ' ότι προηγήθηκε με 3-0, ο Ολυμπιακός επικράτησε τελικώς με σκορ 3-2 της Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης», πηγαίνοντας στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League με ένα μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στάθηκε στο αποτέλεσμα και στην εικόνα της ομάδας του, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις περί... πρόκρισης των Τούρκων του προπονητή της Φενέρ, Καρτάλ.

Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως έπρεπε να είχε κάνει αλλαγές νωρίτερα στα ματς, αλλά και στην απουσία του σημαντικού για την ομάδα, Παναγιώτη Ρέτσου, από τη ρεβάνς.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το εάν αισθάνεται πώς ο Ολυμπιακός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία: «Καταρχήν ακόμα και εάν είχαμε νικήσει 3-0 πάλι θα έπρεπε να είχαμε παίξει καλά. Ακόμα και έτσι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά. Θα πάμε εκεί έχοντας ένα μικρό πλεονέκτημα και για να παλέψουμε. Ποτέ κανείς δεν έχει προκριθεί από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το ότι νικήσαμε ήταν καλό και θετικό και για αυτό είμαστε χαρούμενοι».

Για το τι δεν πήγε καλά στο 2ο μέρος και τις δηλώσεις του προπονητή της Φενέρ πώς είναι σίγουρος για την πρόκριση: «Δεν έχουμε να του πούμε κάτι. Δεν έχει νικήσει σήμερα. Ό,τι πει εκείνος. Δεν είναι το 2ο μέρος. Μην ξεχνάμε πώς στο β' μέρος μπήκε το 3-0. Από το πέναλτι και μετά ήρθε η αλλαγή. Όμως μπήκαμε τα πράγματα καλά. Μετά είχαμε και τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Όμως μας έβλαψε η φάση του πέναλτι».

Για το ότι κάνει εξαιρετική εμφάνιση ξανά ο Ολυμπιακός: «Έχουμε ένα διάλειμμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα ξεκουραστούμε. Θα το εκμεταλλευτούμε».

Για τον Ρέτσο και ότι θα λείψει από τη ρεβάνς: «Όποιος δέχεται τόσες κάρτες δεν παίζει. Θα παίξουμε χωρίς τον Ρέτσο που είναι σημαντικός παίκτης. Το πρόβλημα είναι πώς έχουμε 3 στόπερ. Δεν έχουμε έξι. Οπότε ξέρουμε ποιος θα παίξει».


Για τις αλλαγές του στο σημείο που τις έκανε: «Η ομάδα νικούσε με 3-0 και έπαιζε πολύ καλά. Δεν νομίζω πώς χρειαζόταν αλλαγή. Είχα πει στους παίκτες πώς μπορεί να βγούμε 'πεθαμένοι' από το ματς. Ο αντίπαλος έκανε αλλαγές λόγω τραυματισμών. Ίσως να έπρεπε να είχαμε κάνει αλλαγές πιο νωρίς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x